Retourneren

Ruilen

Indien u een artikel/ artikelen wilt ruilen, kunt u dit melden via ons emailadres: info@miniandmore.nl

U kunt zelf een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop (kies dan wel voor vooraf overmaken, en doe nog geen betaling). Zo worden de producten voor u gereserveerd, en weet u zeker dat het door u gewenste product ook voor u beschikbaar blijft.
Vul dan bij de opmerkingen in: Ruilen + uw bestelnummer

Vervolgens kunt u het artikel/ de artikelen die u om wil ruilen naar ons retourneren.

Let op: kosten voor het retour zenden bij een ruiling zijn voor eigen rekening. De kosten die gemaakt worden om het vervangende product op te sturen, nemen wij voor onze rekening. 


Retourneren


Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of dat u het artikel om andere redenen wil retourneren. Dat is geen enkel probleem.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
Bij het retourneren van de volledige bestelling krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd.
Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling krijgt u de waarde van de geretourneerde artikelen gecrediteerd.
Let op: de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Mini & More geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@miniandmore.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Hoe stuur ik een artikel retour?


* Optie 1: Het is het eenvoudigst als u de bestelbevestiging met uw retour meestuurt. Daarop kunt u omcirkelen/ aanstrepen/ opschrijven welke artikelen retour komen. 
* Optie 2: Eventueel kunt u het retourformulier dat op onze website te vinden is invullen als u dit prettiger vindt. Dit is echter niet verplicht

Zorg er in ieder geval voor dat u uw contactgegevens en het bestelnummer vermeldt, anders is het voor ons vrijwel onmogelijk om te achterhalen van wie de retourzending is en kunnen wij het geld niet terugboeken naar het juiste rekeningnummer. 

Wij accepteren alleen  retourzendingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

Het artikel kan geretourneerd worden naar:

Mini & More
Meerwijkweg 36
5236 BM Den Bosch

De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van Mini & more (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening.
Bewaar uw verzendbewijs goed, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retour is verzonden. Wanneer een retour niet bij ons is aangekomen, zullen wij vragen om het verzendbewijs met ons te overleggen. 


Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour. 
Klik hier voor het retourformulier

Mis geen aanbiedingen!
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.
Aan het laden...