Zoek op product
Maat
Categorieën
Merken
Seizoen
Heeft u vragen?
Stuur een e-mail info@miniandmore.nl

Levv

Filteren
110 producten
Sorteer op:
Toon 1 - 16 van 110

LEVV

Voor wie is het merk Levv?

LEVV is een merk met een wat volwassen look. Heb je dus niet zoveel met felle kleurtjes en print, dan is LEVV jouw merk! Voor de jongens biedt dit merk een coole, stoere look. Voor de meisjes wat glamour met een volwassen touch. Ook heeft LEVV een collectie voor de kleintjes: Little LEVV. Ook dit label is qua design wat rustiger, net als zijn grote broer en zus. Maar dit is net wat speelser en heeft een wat minder volwassen look.

Dit merk staat bekend om:

De kwaliteit van dit merk is super, de stofjes zijn fijn en luxueus. In dit merk wordt veel gebruik gemaakt van een fijne travelstof.

Leuk om te weten over LEVV

Het merk LEVV is van dezelfde makers als Quapi, maar dan gericht op kinderen en ouders die wat minder hebben met de felle kleurtjes en prints.

De maatvoering van LEVV

Little LEVV heeft een maatboog van maat 80 t/m 116. Bij de Little LEVV collectie wordt gewerkt met enkele maten. Daarvoor kun je dus het best de lichaamslengte aanhouden. LEVV boys & girls is heeft een maatboog van maat 110/116 t/m 170/176. Bij LEVV boys en girls wordt gewerkt met combinatiematen.

Boy Girl
Mis geen aanbiedingen!
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.
Aan het laden...