Welkom!
Welkom bij Mini & More! Mini & More is dé site waar je terecht kunt voor leuke baby- en kinderkleding tegen outletprijzen.
Wij verkopen vele leuke merken, zoals bijvoorbeeld Quapi, Lovestation22, Topitm, Little Miss Juliette, Nais, Ninni Vi en nog veel meer!
Deze kleding verkopen wij met kortingen van minstens 50% op de originele verkoopprijs.
We hebben een wisselend aanbod, en kunnen vooraf nooit voorspellen wat we binnen krijgen. Blijf ons daarom zeker volgen!
 

Wie zijn wij?
Wij zijn Marcel & Kelly. In 2012 zijn we gestart met onze webshop 'Liefs & meer'. Toen we zelf gingen trouwen, kwamen we er achter dat het vinden van leuke en betaalbare producten voor je bruiloft nog een hele klus is. Toen we de prijzen van sommige producten zagen, werd het voor ons een leuke uitdaging om voor een gunstige prijs producten in te kopen. Omdat steeds meer mensen aan ons vroegen of wij dit zelf niet konden gaan verkopen, zijn wij onze website gestart. 
Inmiddels zijn wij niet alleen getrouwd, maar ook ouders van 2 mooie dochters. Ook nu, bij het kopen van kinderkleding, was het voor ons een sport om voor een lage prijs onze dochters leuk aan te kleden. Zo is het idee ontstaan om ook merk kinderkleding te gaan verkopen, tegen outletprijzen.
Eerst deden we dit nog via Liefs & meer, maar de hoeveelheid kleding werd zo groot, dat we de beslissing hebben genomen om dit via een aparte site te gaan doen. En zo zag 'Mini & More' in 2017 dus het levenslicht!
Ons doel is nog steeds hetzelfde: mooie producten aanbieden voor een betaalbare prijs.
 

We hopen dat ook jij voor je kinderen zult slagen op 'Mini & More'.
Vragen, opmerkingen en suggesties zijn bij ons meer dan welkom!

Heel veel liefs (en meer!),

Marcel & Kelly
Mini & More