Disclaimer Mini & More

Juridische zaken

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden

Alle inhoud (foto’s, teksten en overige inhoud) op de website van Mini & More zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt in overeenstemming met de voorschriften van het internet. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Mini & More is het verboden om de beschermde inhoud gepubliceerd op deze website, op andere sites te gebruiken of deze te gebruiken voor andere doeleinden. Onze website kan elementen bevatten die beschermd zijn door copyright en door andere wetten die onderworpen zijn aan het copyright van derden en zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd voor deze derden.

Aansprakelijkheid

Wij hebben de inhoud van onze website met de grootst mogelijk zorg samengesteld en in overeenstemming met de huidige stand van kennis. We spannen ons in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk aan te vullen en/of te actualiseren. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op onze website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typfouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Mini & More.

Wij proberen ervoor te zorgen dat de afbeeldingen in hoogst mogelijke mate overeenstemmen met de werkelijkheid. De kleuren van de afbeeldingen kunnen op beeldscherm anders getoond worden dan in werkelijkheid. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

De toegang tot en het gebruik van deze website zijn voor eigen risico van de gebruiker. Schade en garantievorderingen die voortvloeien uit onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. Mini & More draagt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, ook voor indirecte schade of gevolgschade die voortvloeit uit de toegang tot of het gebruik van deze website.

Mis geen aanbiedingen!
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.
Aan het laden...