Ruilen
Indien u een artikel/ artikelen wilt ruilen, kunt u dit melden via ons emailadres: info@miniandmore.nl

U kunt zelf een nieuwe bestelling plaatsen via onze webshop (kies dan wel voor vooraf overmaken, en doe nog geen betaling) Zo worden de producten voor u gereserveerd, en weet u zeker dat het door u gewenste product ook voor u beschikbaar blijft.
Vul dan bij de opmerkingen in: Ruilen + uw bestelnummer

Vervolgens kunt u het om te ruilen artikel/ artikelen naar ons retourneren.


Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of dat u het artikel om andere redenen wil retourneren. Dat is geen enkel probleem.
U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het artikel retourneren. Meldt u uw retour per mail aan, dan heeft u tot 14 dagen na de aanmelding per mail de tijd om het artikel te retourneren.
Op onze website is een retourformulier te vinden. Het werkt prettig als u dit formulier hiervoor invult, zodat we uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. Het gebruik maken van het retourformulier is niet verplicht, dit mag bijv. ook door de bestelbevestiging naar ons retour te sturen, met daarop omschreven wat u terug wil zenden.
Zorg er in ieder geval voor dat u uw contactgegevens en het bestelnummer vermeldt, anders is het voor ons vrijwel onmogelijk om te achterhalen van wie de retourzending is.

Wij accepteren alleen  retourzendingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:
 • De originele kaartjes zijn aangehecht.
 • De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De kleding passen is uiteraard toegestaan.
 • De artikelen dienen ongewassen te zijn.
 • De artikelen mogen niet door u hersteld zijn (of een poging daartoe).
 • De retourzending is deugdelijk verpakt.
 • De retourzending is voldoende gefrankeerd.
  Het artikel kan geretourneerd worden naar:
   
  Mini & More
  Meerwijkweg 36
  5236 BM Den Bosch
  De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van Mini & more (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening. Bewaar uw verzendbewijs goed, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retour is verzonden.


  Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour. Wij streven er naar om uw retour binnen 3 werkdagen te hebben verwerkt.

  Klik hier voor het retourformulier